گلپسر ، بالام جان ، منم منظورتو فهمیدم که میگی IR3550 مدار تغذیه نیست بخاطر اینکه مدار تغذیه به مجموعه ی کامل اون قطعاتی میگن که برات لیست کردم ولی این IR3550 فقط ماسفت و درایورشه . حالا کلاس میزاره برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید قطعات مدار تغذیه هستن کهبرای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید ارسالی توسط Avajang برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
منم تو پست بالا چی گفتم؟ گفتم IR3550 فقط ماسفت هاشه . حالا دونه دونه بخایم بگیم که این چیه اون چیه ، که نمیشه . منظورم مهم ترین قطعه ی مدار تغذیه ینی PWM و ماسفت هاش بود که ماسفت ها همه پکیج شده هستن ولی PWM هم در قالب مدار تغذیه ی IR3550 جداگانه
این حرفت هم مثل این میمونه که مثلا کسی بگه R9 270X یه گرافیکه اما بگی نه این GPU ی گرافیکه . خوب درسته GPU شه اما دیگه نمیان نمیگن R9 270X به همراه حافظه ی 2 گیگابایتی اش به همراه برد برند فلان به همراه این و اون اش کلا میشن یه گرافیک . اگه کلاس میخای بزاری ، تو پست قبل هم گفتم ، آره حرفت درسته وگرنه کسی که میگه R9 270X طرف حساب شو میکنه . برای مشاهده این لینک/عکس می بایست عضو شوید ! برای عضویت اینجا کلیک کنید
در حالی که خود گیگابایت هم تو همون سایت گفتش IR3550 برترین مدار تغذیه هست . پس بهش بگیم چرا اسم چوک و خازن و ... شو نیاوردی ؟ IR3550 فقط چن آی سی ماسفت توشه؟ چرا دروغ گفتی؟
خوب منم گفتم کاربرد مدار تغذیه توی اورکلاک و همینطور مدار تغذیه ی بهتر ، ینی خنک تر کار کردن PWM و ماسفت ها و ینی یکی از دلایل طول عمر بیشتر مادربرد و اون قطعه هست پس اهمیت مدار تغذیه فقط تو اورکلاک نیست
تو سری جدید رو خبر ندارم از چه مدار تغذیه ای استفاده میکنه و اگه غیر قبلی بود باید میگفت . حالا منبعی که میگی تو سری 9 داره از IR3553 استفاده میکنه کجاست؟ بعد فرق این مدار تغذیه با IR3550 چیه؟ منبع هم بده
ینی چی دمای تولیدی با فشاری که روشه قیاس میشه؟

Bookmarks